Princess Royal Circle is het Loyaliteitsprogramma van Princess Hotel Collection om u als gast te laten profiteren van onze waardering.

Princess Hotel Collection biedt een verfrissende hospitality formule met een specifieke focus op all-in, waarbij het vertrouwde serviceniveau tegen een transparante prijsstelling wordt aangeboden. Hiermee speelt Princess Hotel Collection in op de ontwikkelende behoeften en wensen van de gast. Deze is op zoek naar creativiteit en een gevarieerd en breed aanbod aan faciliteiten. Daarnaast verlangt de gast een hoge mate van transparante prijsopbouw en waar voor zijn geld. Door de gasten all-in prijzen te bieden zorgt Princess Hotel Collection voor budgetzekerheid. Door het sluiten van een licentie overeenkomst met de Ouborg Group, grondlegger van Princess, start Princess Hotel Collection een hotelformule die vernieuwend en onderscheidend is. Hierbij ligt de focus op een intensieve samenwerking tussen deze labels. Daarnaast maakt deze koppeling tussen hotellerie en retail diverse nieuwe manieren van verkopen mogelijk, waaronder hotelvoucher verkoop via de retail. Daarnaast zorgt het Princess Loyalty Programma voor een geweldige beloning aan onze loyale gasten, waarbij de koppeling wordt gemaakt met o.a. Princess Traveller & Sportsgear van de Ouborg Group.

Team

Het ervaren en gecommitteerd management team bestaat uit Jan Roersma (statutair directeur), Huib Boissevain (statutair directeur), Tim Vissers (operationeel directeur) en Aad Ouborg (adviseur en grondlegger Princess).

All-in concept

Gasten kunnen hun verblijf altijd upgraden naar all-in. Hierdoor genieten onze gasten tijdens hun verblijf onbezorgd van alle beschikbare faciliteiten zonder financiƫle verrassing achteraf.

Princess Hotel Collection wil groeien! Door middel van franchise, management en/of revenue support contracten kunnen ook ander hoteliers meeprofiteren van dit concept. Bij een franchisecontract profiteert de hotelier voornamelijk van het merk, het concept en de diverse inkoop- en distributievoordelen, waaronder een slimme boekingsmodule. Een andere optie is een managementcontract, waarbij Full House Hospitality Management het gehele management overneemt van het hotel. Gestuurd wordt op het maximaliseren van het resultaat, zowel vanuit commercieel, als kostentechnisch oogpunt. Ook het bepalen van een goed prijsbeleid en het dagelijks aansturen van alle distributiekanalen behoort tot de mogelijkheden door middel van een revenue support contract.

Princess Labels

Princess Hotel Collection biedt drie verschillende labels: Luxury, Premium en Economy. Van 5 sterren deluxe naar laagdrempelige 3 sterren hotels. Alle labels zijn verrassend vriendelijk geprijsd.

Bovenstaande informatie kunt u ook nalezen in het volgende pdf-bestand:

Voor meer informatie over de Ouborg Group klikt u hier

Voor meer informatie over Princess Traveller klikt u hier

Voor meer informatie over Princess Sportsgear klikt u hier